Medical Centre

Brief

This involved the fitout of a medical centre on the far north coast of New South Wales. A mix of materials and textures provide an element of refinement to what is, out of necessity, a robust and functional series of spaces. The warm timber and painted battens of the child-friendly waiting room elude to the coastal location of the centre. Subtle design cues encourage patient movement down through to the consultation rooms. Our clients required the ability to isolate certain areas of the centre after hours to accommodate other professionals and this was achieved through a series of discrete thresholds.

Photographer

Andrew Bartholomew

Status

Completed 2016

Cas_Medical_02-e1500031050411 Cas_Medical_07-e1500031038319 Cas_Medical_09-e1500031026287 Cas_Medical_10-e1500031008894 Cas_Medical_13-e1500030994332 Cas_Medical_14-e1500030982101 Cas_Medical_15-e1500030969881 Cas_Medical_16-e1500030954225